Kultúra, gasztonómia, felelőségteljes turizmus

Ízek versek madárfütty

Ízek versek madárfütty

Ízek versek madárfütty

2017. augusztus 01. - BassPoetry

Ízek versek madárfütty! Kinek ajánlom?

 

Kezdjük azzal, hogy mi is ez pontosan? Egy rendezvény, egy összművészeti együttlét Szóládon a Balaton déli partjától 5 km-re. Idén – s ez lesz a második - augusztus 11-12-én kerül megrendezésre. A befogadó hely, a bázis a szóládi Turul fogadó és Kultterasz.

Olyanoknak ajánlom, akik valami személyes, családias rendezvényt keresnek. Akik nem akarnak tömegben furakodni, akiknek kisgyerekük van, s akik olykor-olykor el szeretnének tűnődni a természet szépségein, akik valamikor fürödni szeretnének a Balatonban és nem szeretnének azon izgulni, hogy túl mély-e a víz - lévén a déli part alacsony vízállása okán, már amúgy is egy kisgyerekes paradicsom -, olyanoknak, akik ha utaznak 120 km-t, nem feltétlenül szeretnének találkozni pesti, belvárosi árakkal,tartósítószeres termékekkel, műanyag dömpinggel, sem ételben, sem kiszolgálásban, sem mentalitásban.

Olyanoknak ajánlom, akiknek érdekes pár olyan ritka növényfaj, mint a farkasboroszlán, vagy a ritka, védett állatok, mint a fekete gólya, vagy csak simán szeretnek sétálni az erdőben, lévén itt vannak a somogyi erdők.

Minden jó fesztiválnak az eleje egy tündérmeséhez hasonlatos, aztán eltelik 5-6 év és jön a tömeg és a pénzpiac gonosz sárkány képében és megeszi a rendezvényt. Ezért gyertek most és jövőre és azután!

A bejegyzés trackback címe:

https://basspoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr112707696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása