Kultúra, gasztonómia, felelőségteljes turizmus

Ízek versek madárfütty

Ízek versek madárfütty

Halat, vagy hálót? Szimpla Lemming 2017

2017. február 11. - BassPoetry

Halat, vagy hálót? 2017 Szimpla Lemming Program

 

Nyájas olvasó te, ki zenekaroddal előrelépni szeretnél, ejtenék neked pár szót Szimpla Lemming programról, én, ki vezetője vagyok annak a zenekarnak, ki megnyerte 2015-ben a Dalok.hu díját. Nagyon fontos kérdés, hogy mindenki a neki megfelelő helyre, fesztiválra, tehetségkutatóra jusson el. Érdemes megnézni tehát, milyen a tehetségkutató? Mennyire “értékazonos” a te/ti elképzeléseitekkel? Összeírtam pár dolgot a programról:

1.     Független: Átpolitizált társadalmunkban az egyik legnagyobb érték az, ha valamit lehet csinálni politikai felhangok, utalások, szekértáborokhoz tartozás nélkül. A Sz.L.P. ilyen rendezvény. Sikerült szakmainak maradnia, sikerül arról szólnia amiről kellene hogy szóljon egy ilyen zenei szakmai találkozó.

2.     Szerethetően nem trendi: Lehetsz fura, lehetsz újító, lehetsz sajáthangú, egyedi, kísérletező, szexi, vagy tornából felmentett bénaság, fehér, fekete, szőke, vagy tarka, alfa hím, vagy kivert kutya, itt mindez előnyt jelent. Előnyt jelent, hogy önmagad vagy. Ha valakit utánozni szeretnél, akkor ez nem a te rendezvényed.

3.     Jó a szakmai stáb. A személyi feltételekről: értelmes, jó szándékú, szakmailag magas színvonalú szervezői, hangmérnöki, videós csapat dolgozik a programban.

4.     Hasznos díjak vannak. Ez nem azt jelenti, hogy ha valaki nyer egy díjat, akkor befutott! Azok a zenekarok fognak profitálni ezekből, akik továbbviszik a dolgokat, tovább dolgoznak, épülnek, fejlődnek. Megbecsülik a kapcsolataikat, tanulnak a visszajelzésekből, szeretik egymást és magukat. Műmájer produkciókat csak managerek és producerek tudnak futtatni, az őszinte csapatok lassan, de biztosan kiépíthetik stabil közönségüket.

Kiknek való hát a Sz.L.P.? Az alulról építkezős, a muzsikálás szeretetén alapuló zenekaroknak, akik szeretnének kapcsolatokat és közönséget építeni! Ennél is fontosabb kérdés, hogy mi van a tehetségkutató után? Érdemes úgy gondolkodni, hogy egy jó tehetségkutató nem halat ad a kezedbe, hanem hálót! A Sz.L.P. ilyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://basspoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr7312249272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása